100 Cele mai puternice femei din business: Roxana Mircea, Managing partner, REI Grup

Postat la 27 iunie 2023 54 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Roxana Mircea, Managing partner, REI Grup

Cifră de afaceri (2021)*: 2 mil. euro   /   Profit: 1 mil. euro   / 

Număr de angajaţi: 35

* Consolidat, la nivel de grup

Roxana Mircea şi-a început cariera printre copii, fiind educatoare timp de doi ani, însă în 2007, odată cu aderarea României la UE, a ales să îşi dezvolte cariera în domeniul finanţărilor. În 2011, a pus bazele REI, care a ajuns în 2021 în top 3, la nivel naţional, în rândul companiilor de consultanţă specializate în atragerea de finanţări prin fonduri europene şi ajutoare de stat. REI are peste 80 de specialişti în 13 birouri regionale şi peste 1.000 de clienţi.

„Mă motivează atât dorinţa de a fi un om mai bun, un părinte şi un coleg mai bine pregătit, care contribuie la dezvoltarea comunităţii, cât şi dorinţa de a putea călători, descoperi şi vizita întreaga lume.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.