100 Cele mai puternice femei din business: Oana Taban, CEO şi fondatoare, DENT ESTET

Postat la 27 iunie 2023 177 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Oana Taban, CEO şi fondatoare, DENT ESTET

Cifră de afaceri (2021): 21,7 mil. euro   /   Număr de angajaţi: 550

Dr. Oana Taban este CEO al grupului de clinici stomatologice DENT ESTET, pe care l-a fondat în urmă cu 24 de ani, în prezent parte a Sistemului Medical MedLife. Cu o experienţă de peste 20 de ani în management şi leadership, ea a creat un brand inovator, ce a devenit lider al pieţei de stomatologie din România şi o referinţă în stomatologia de astăzi.

„Consider că nimic nu este imposibil atunci când te implici, ai încredere în forţele proprii şi rămâi autentic principiilor şi valorilor care îţi ghidează viaţa. Sunt recunoscătoare pentru susţinerea pe care o primesc zilnic din partea oamenilor alături de care am creat şi construit ceea ce reprezintă astăzi DENT ESTET. Mă motivează loialitatea echipei mele şi voi continua să împărtăşesc din experienţa mea celorlalţi.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.