100 Cele mai puternice femei din business: Miriam Andrei, CEO, TradeVille

Postat la 23 iulie 2023 216 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Miriam Andrei, CEO, TradeVille

Cifră de afaceri (2022): +20 mil. lei / Număr de angajaţi: +70


Este CEO la TradeVille, cel mai mare broker de retail de pe piaţa de capital din România, din decembrie 2021. Anterior, a fost manager la compania de consultanţă Kearney (2016-2022). Este absolventă de MBA la Harvard Business School şi deţine o licenţă în investment banking din partea Henley Business School.

„Motivaţia mea principală este să construiesc o companie după cele mai înalte standarde internaţionale, cu practici de business oneste şi transparente, prin care toţi românii să fie mândri că investesc la bursă. Am avut această dorinţă încă de când am plecat prima oară din România, realizând atunci că oamenii se îndepărtează de casă în căutare de «mai bine»: educaţie şi sănătate mai bune, dar şi mai mult respect pentru munca bine făcută, inclusiv printr-un job mai interesant şi mai bine plătit. M-am întors în România încercând să construiesc aici ce am trăit departe de casă şi să ofer şi altora aceeaşi posibilitate.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.