100 Cele mai puternice femei din business: Lavinia Neagoe, Director of engineering & Bucharest technology site lead, Google Bucureşti

Postat la 11 iunie 2023 165 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Lavinia Neagoe, Director of engineering & Bucharest technology site lead, Google Bucureşti

Numărul de angajaţi din echipa coordonată de ea: 300


Lavinia Neagoe este director of engineering & Bucharest technology site lead la Google, unde s-a implicat în crearea şi dezvoltarea ecosistemului de aplicaţii pentru dispozitivele wearables Google, având o contribuţie majoră în lansarea globală a acestora din ultimii ani: „O realizare care se evidenţiază pentru mine este integrarea cu succes în Google a echipei Fitbit, într-un timp record”.

„Îmi place provocarea de a putea avea un impact pozitiv la cel mai înalt nivel profesional. Sunt norocoasă să am alături pe unii dintre cei mai talentaţi şi dedicaţi profesionişti din industrie, iar succesul lor mă inspiră. Mă motivează şi că pot să-i arăt fetiţei mele că orice vis îndrăzneţ poate să devină posibil prin încredere în forţele proprii şi perseverenţă.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.