100 Cele mai puternice femei din business: Karla Codrea, CEO, DPD România

Postat la 11 iulie 2023 122 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Karla Codrea, CEO, DPD România

Cifră de afaceri (2022): 71,3 mil. euro   /   Număr de angajaţi: > 2.000 (inclusiv francizele)


Karla Codrea este CEO al DPD România din 2019, după ce ocupase timp de 10 ani poziţia de CFO la aceeaşi companie. A ajuns să lucreze pentru compania de curierat DPD România după o activitate de 6 ani la Tuborg, unde a ocupat funcţia de financial analysis and control manager. Are la bază studii la Israel Institute of Technology - Technion şi EMBA - ASEBUSS & Kennesaw State University - Michael J. Coles College of Business, SUA.

„Libertatea înseamnă să crezi în ideile tale şi să ai şansa de a le pune în aplicare; să poţi face ceea ce crezi tu că este bine, fără să te simţi vinovat, fără să te gândeşti la ceea ce ar spune alţii.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.