100 Cele mai puternice femei din business: Diana Sipos, country manager, Atos IT Solutions and Services România

Postat la 19 iulie 2023 59 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Diana Sipos, country manager, Atos IT Solutions and Services România

Cifră de afaceri (2021): 545,8 mil. lei   /   Profit: 84,3 mil. lei   /   Număr de angajaţi: 3.500


Anterior rolului actual, Diana Sipos a ocupat funcţia de chief financial officer în cadrul companiei, făcând parte din Atos România încă de la lansarea acesteia pe piaţa locală, în 2011. Absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti (Facultatea de Finanţe – Bănci), a urmat studii postuniversitare de master în management şi administrarea afacerilor, fiind, totodată, membră a CECCAR şi FCCA şi făcând parte, de asemenea, din boardul ANIS, Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii.

„Libertatea reprezintă capacitatea de a gândi neîngrădit soluţii de viaţă şi de afaceri, opţiuni de implicare în comunitate, pentru a aduce un impact pozitiv. De asemenea, libertatea este setea de cunoaştere şi de a evolua continuu, puterea de a încerca, a eşua şi de a o lua de la capăt. Libertatea este, în esenţă, forţa de a trăi, de a mă înconjura de oameni faini.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.