100 Cele mai puternice femei din business: Diana David, Managing director, SAP România

Postat la 26 iulie 2023 65 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Diana David, Managing director, SAP România

Cifră de afaceri (2021): 476 mil. lei*  /   Profit: 121 mil. lei   /   Număr de angajaţi: 800

*Potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor


Diana David este Managing Director a SAP România din iunie 2021. Ea s-a alăturat echipei SAP în 2018, în rolul de Key Account Manager pentru sectorul public. Anterior a avut diverse responsabilităţi în echipa Orange România, unde şi-a început activitatea profesională acum 19 ani, ultima poziţie ocupată în cadrul companiei fiind cea de Business Development Manager IT&C. Parcursul său profesional i-a oferit astfel peste 16 ani de experienţă în vânzări.

„Cred că ceea ce ne motivează trebuie să fie determinat de scopul pe care ni-l propunem. Oamenii sunt cei care mă motivează, ideea de a construi ceva care contează cu adevărat împreună cu cineva care împărtăşeşte aceeaşi viziune.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.