100 Cele mai puternice femei din business: Dana Dima (Demetrian), BCR

Postat la 25 mai 2023 246 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Dana Dima (Demetrian), BCR

Venit operaţional (2022): 4,61 mld. lei / Număr de angajaţi: 5.200


Cu o experienţă de 26 de ani în domeniul bancar, Dana Dima este vicepreşedinte executiv retail şi private banking, membru al Comitetului Executiv BCR, preşedinte al Consiliului de Supraveghere al BCR Pensii şi membru activ al CA al Biroului de Credite.

„Să fii liber înseamnă să ai puterea de a înfrunta necunoscutul, de a descoperi bucuria momentului. Înseamnă să trăieşti un mix de entuziasm, emoţie şi curiozitate combinate cu o doză de energie pozitivă.”

Dana Dima (Demetrian) este Vicepreşedinte executiv retail şi private banking, membru al Comitetului Executiv al BCR, preşedinte al Consiliului de Supraveghere al BCR Pensii şi membru activ al CA al Biroului de Credite, BCR

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.