100 Cele mai puternice femei din business: Beatrice Dumitraşcu, CEO Residential Division, One United Properties

Postat la 25 iulie 2023 85 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Beatrice Dumitraşcu, CEO Residential Division, One United Properties

Cifră de afaceri (consolidată 2022)*: 1,2 mld. lei   /   Profit (net 2022)*: 502,6 mil. lei

* conform rezultatelor preliminare


Cu o carieră de peste două decenii în vânzări şi marketing, şi-a dedicat ultimii 18 ani industriei imobiliare, alăturându-se One United Properties în 2013, mai întâi ca manager de vânzări. A absolvit Facultatea de Jurnalism, dar a simţit imediat că domeniul real estate este potrivit pentru ea şi a lucrat pentru companii precum Forum Invest România, Anchor Group, Eurisko Consulting, Ţiriac Imobiliare şi Coldwell Banker.

„În business, libertatea ca putere sau drept de a acţiona, vorbi şi gândi aşa cum îţi doreşti este echivalentul asumării sarcinilor şi responsabilităţilor din cadrul organizaţiei din care faci parte. Avantajul competitiv pe care o companie îl poate avea în sensul «libertăţii» în business se regăseşte în diferite studii ce au concluzionat la unison o performanţă crescută a oamenilor atunci când primesc tipul de libertate potrivită în afaceri.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.