100 Cele mai puternice femei din business: Andreea Pîrvu, Chief financial officer şi senior manager (membru al Consiliului Director), Flanco Retail

Postat la 23 mai 2023 100 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Andreea Pîrvu, Chief financial officer şi senior manager (membru al Consiliului Director), Flanco Retail

Cifră de afaceri (2021): >1 mld. lei / Număr de angajaţi (la 31.12.2021): 1.534


S-a alăturat echipei Flanco în anul 2011, iar de atunci deţine şi funcţia actuală.  Este absolventă a ASE, Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori (2002-2006), a unui master în Audit şi Servicii de Management Financiar (2007-2009), urmat în cadrul aceleiaşi instituţii, şi a unui MBA Româno - Canadian: Business Administration and Management. Este expert contabil şi auditor financiar.

„Pe scurt, mă motivează să evoluez dorinţa de a fi mai bună: în primul rând pentru mine şi pentru copiii mei, în faţa cărora trebuie să fiu 24 de ore pe zi un exemplu de urmat, indiferent că îmi doresc sau nu. În plus, consider că într-o măsură mai mare sau mai mică suntem cu toţii «forţaţi» să evoluăm şi să ne adaptăm continuu la acest mediu extrem de dinamic în care trăim astăzi. Negarea sau lipsa evoluţiei ne va duce într-un punct în care vom fi renegaţi de către societate şi, mai grav, de către cei din jur, dragi nouă, care ne vor considera «neadaptaţi» sau, mai grav, «inadaptabili». La final, este o alegere a fiecăruia dintre noi: «ne urcăm în tren sau rămânem pe peron».”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.