100 Cei mai admiraţi CEO din România - 5. Andrei Iacob, CEO, Trust Motors

Postat la 02 ianuarie 2024 136 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 5. Andrei Iacob, CEO, Trust Motors

Andrei Iacob se află la conducerea Trust Motors, ultimul proiect antreprenorial din România în domeniul importului de autovehicule. Trust Motors este în proprietatea lui Gheorghe Dolofan, unul dintre pionierii antreprenoriatului românesc care, la mijlocul anilor '90, a debutat în importul oficial al unei mărci auto.

În decembrie 2020, Andrei Iacob a preluat operaţiunile de import şi distribuţie ale mărcii Opel în România prin achiziţionarea companiei Opel Automotive R, pe care a redenumit-o Trust Motors Import Autovehicule SRL. Prin această mutare, Trust Motors Import Autovehicule SRL completează portofoliul de importuri gestionat de grupul său, care include şi mărcile Peugeot, DS Automobiles şi Citroën.

Pentru Andrei Iacob, căutarea neîncetată de cunoştinţe noi şi dezvoltarea continuă a abilităţilor reprezintă doi piloni esenţiali în cariera sa. Cu toate acestea, motorul său real de inspiraţie este timpul de calitate petrecut alături de familie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.