Afacerea dosarelor false de pensii de invaliditate costa Romania 600 de milioane de euro anual

Postat la 19 februarie 2010 15 afişări

Peste 40% dintre invalizii din tara sunt declarati apti de munca dupa contra-expertiza de la Bucuresti, iar premierul Emil Boc estimeaza ca, in 3 ani, toti cei 923.052 de pensionari invalizi vor fi retrecuti prin filtrul medical.

Institutul National de Expertiza Medicala si Recuperare a Capacitatii de Munca (INEMRCM) din Bucuresti lucreaza, zilele acestea, "cu motoarele la turatie maxima", dupa ce s-au descoperit, in mai multe judete, retele medicale care pensionau pe banda rulanta, pe criterii de invaliditate, oameni apti de munca. Asta, pe fondul cresterii globale, de la an, la an, a numarului de noi pensionari.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pensii,
invalizi,
pensionari,
reevaluare,
Emil Boc
/actualitate/afacerea-dosarelor-false-de-pensii-de-invaliditate-costa-romania-600-de-milioane-de-euro-anual-5561473
5561473
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.