Adrian Tone, Mediafax: Multumim, Argentina!

Postat la 26 iulie 2011 15 afişări

Chiar daca Mircea Sandu nu gaseste o parte buna a suspendarii amicalului cu Argentina, noul stadion national, aceasta Mecca a fotbalului romanesc din ultimii ani, sta drept si tantos dorind parca sa-l contrazica pe presedintele FRF. Si nu avem de ce plange dupa Argentina! Ar trebui sa-i multumim.

Ne doream sa vina Messi, am fi vrut si Maradona, dar fuse demis intre timp. Natiunea fremata, eram plini de emotie, aveau sa se pogoare la noi extraterestrii insisi. I-am fi intampinat cu paine si sare in valoare de 200.000 de euro la Marriot, ca asa e datina la noi. Trece un strain pe drum, il bagi in casa si-l omenesti. E adevarat, in casa n-ai mai dat cu matura, miroase usor a imbacsit, prin curte ai gropi, gunoaie, cainii vagabonzi s-au inmultit si-ti desfigureaza copiii, dar ai si tu mandrete de stadion. Nu era el gata suta la suta, dar putea si Messi sa-si faca un dus ca lumea la finalul unui meci la care sigur nu s-ar fi omorat cu firea. N-a fost sa fie. Asta e, ce sa faci acum? N-ai cu cine, oameni fara cuvant argentinienii astia. Lasa ca le luam banii, ii dam in judecata si atunci vor plange ei cu adevarat. Si cu cine jucam noi? Pai simplu, procedam cu o natie mica ca aia din Luxemburg, cum au procedat argentinienii cu noi. Ce inseamna Luxemburg pe langa noi in fotbalul mondial? Nimic. Asa ca incercam sa-i despagubim pentru a-si anula partida lor cu Portugalia si sa-l vedem la Bucuresti pe Cristiano Ronaldo.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
opinii,
Adrian Tone,
Mediafax,
meci,
argentina
/actualitate/adrian-tone-mediafax-multumim-argentina-8528494
8528494
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.