Adrian Sobaru a incheiat in noiembrie o polita de asigurare, dar e putin probabil ca o va putea folosi

Postat la 29 decembrie 2010 14 afişări

Adrian Sobaru, electricianul TVR care s-a aruncat in 23 decembrie de la balconul Parlamentului, a incheiat la sfarşitul lunii noiembrie, la Alico Romania, o polita de asigurare de viata cu componenta investitionala, au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, surse din piata asigurarilor.

Sursele citate au precizat ca polita se numeşte Capital Invest, suma asigurata fiind de 17.000 RON, pe care urma sa o primeasca la expirarea perioadei de valabilitate a politei , respectiv la varsta de 65 de ani. In prezent, Adrian Sobaru are 42 de ani.Prima de asigurare pe care o achita Sobaru este de 950 RON pe semestru , acesta fiind nivelul minim al sumei pentru respectivul tip de asigurare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Adrian Sobaru,
asigurare,
Alico Romania
/actualitate/adrian-sobaru-a-incheiat-in-noiembrie-o-polita-de-asigurare-dar-e-putin-probabil-ca-o-va-putea-folosi-7853129
7853129
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.