Adrian Sârbu: Marcel Ciolacu confiscă populismul de la dreapta şi consacră “democrativa”

Autor: Gabriela Antoniu Postat la 22 iunie 2023 24 afişări

Adrian Sârbu:  Marcel Ciolacu confiscă populismul de la dreapta şi consacră “democrativa”

“Domnia sa a început cu o glumă. De această glumă cu adaosul comercial toată lumea râde. Pentru că nu are niciun fel de putere, niciun fel de unealtă de a determina o plafonare a unui adaos comercial pentru simplul motiv că noi nu ştim care e adaosul commercial. Ce facem? Reglementăm aerul? Adaosul comercial e creat de piaţă.

Dl. Ciolacu are un obiectiv de politician. Domnia sa nu are un obiectiv de a atinge nişte ţinte economice de creştere, de schimbare în România (…) unde sunt foarte multe lucruri defecte.

Domnia sa are obiective, să se califice într-o cursă pentru preşedinţie (…)  Se concentrează pe preşedinţie şi între timp foloseşte tehnici de marketing (… )

Marcel Ciolacu confiscă populismul de la dreapta şi consacră “democrativa”. PNL a rămas şi fără şansa populismului. (…) După care tot dl. Ciolacu ne spune: domne, vom rămâne împreună cu PNL şi de aici înainte”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marcel ciolacu,
psd,
pnl,
nicolae ciuca,
populism

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.