Adrian Pascu numit Vicepreşedinte Comercial Danone Rusia

Postat la 03 martie 2017 98 afişări

Începând cu 6 martie 2017, Adrian Pascu, în prezent Director General Danone România, Bulgaria şi Ţările Adriatice, este numit Vicepreşedinte Comercial Danone Rusia, Divizia Lactate, şi va raporta către Directorul General Danone Rusia, Divizia Lactate. În noul său rol, Adrian va coordona operaţiunile comerciale ale companiei, cu o cifră de afaceri de peste 1,3 miliarde euro.

Adrian Pascu numit Vicepreşedinte Comercial Danone Rusia

Responsabilităţile lui Adrian vor fi preluate temporar, până la anunţarea înlocuitorului, de către Paolo Maria Tafuri, Director General Danone pentru regiunea Europa Centrală şi de Est.

Este a doua experienţă pentru Adrian Pascu în Danone Rusia, unde a mai deţinut poziţia de Director de Vânzări pentru Divizia Moscova timp de aproape doi ani, între 2013-2015. Anterior el a ocupat diverse poziţii de conducere în departamentul de vânzări din cadrul Danone România, contribuind semnificativ la dezvoltarea companiei şi consolidarea poziţiei de lider pe segmentul de iaurt. Adrian Pascu este absolvent al Facultăţii de Fizică, Universitatea din Iaşi.

„Este o oportunitate profesională extraordinară, care mă bucură şi mă obligă în acelaşi timp. Este un motiv de mândrie că mulţi manageri din România sunt apreciaţi şi promovaţi la nivel internaţional de către compania Danone. Avem un centru regional solid de producţie în România, cu o performanţă recunoscută internaţional în companie, şi suntem în creştere pe segmentele pe care avem diferenţiere puternică, aşa cum este cel de sănătate activă sau cel de produse pentru copii. Din poziţia de lider pe segmentul de iaurt am contribuit atât la dezvoltarea categoriei, cât şi a partenerilor locali, aşa cum sunt furnizorii de lapte pentru fabrica din Bucureşti, iar echipa locală se va concentra în continuare pe aceste direcţii”, declară Adrian Pascu.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.