Un american susţine că el este adevăratul rege al Marii Britanii. A plătit un anunţ de o pagină în The Times

Postat la 02 martie 2017 225 afişări

Un bărbat din Statele Unite a plătit pentru publicarea unui anunţ în publicaţia britanică Times, pretinzând că este adevăratul rege al Marii Britanii.

Un american susţine că el este adevăratul rege al Marii Britanii. A plătit un anunţ de o pagină în The Times

Allan V. Evans, din Colorado, susţine că ar fi descendent al familiei regale galeze din secolul al III-lea.

El descrie apoi întregul arbore genealogic al familiei sale şi îi notifică pe toţi cei interesaţi că în termen de 30 de zile va ajunge în Marea Britanie pentru a-şi prelua proprietăţile.

Evans mai spune că va urmări corectarea "unei erori istorice prin pretinderea dreptului la tronul şi coroana Regatului Unit". El subliniază însă faptul că va face acest lucru doar după moartea reginei Elisabeta a II-a, din respect pentru sacrificiile pe care ea le-a făcut de-a lungul timpului.

Potrivit celor de la The Independent, un bărbat pe nume Allan V. Evans ar fi încercat în anul 2012 să obţină peste 1,6 milioane de metri pătraţi în ţinutul Twiggs, din Georgia. El a susţinut că strămoşii săi au deţinut acel pământ, dar nu a putut aduce dovezi în acest sens. Evans a spus că toate actele sale au fost distruse în 1901, într-un incendiu la sediul unui tribunal.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.