Adoptarea bugetului pentru 2019, amânată de Guvern pentru şedinţa de vineri

Postat la 04 februarie 2019 68 afişări

Guvernul ar putea amâna, pentru vineri, adoptarea bugetului pentru 2019, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX. Premierul Viorica Dăncilă anunţa că vor fi făcute toate eforturile ca bugetul să fie adoptat, marţi, de Executiv.

Adoptarea bugetului pentru 2019, amânată de Guvern pentru şedinţa de vineri

De asemenea, şeful Executivului a anunţat că va fi la Bruxelles, miercuri şi joi, unde va participa la conferinţă cu titlul „Lupta împotriva antisemitismului”, unul dintre primele evenimente organizate de România în contextul deţinerii Preşedinţiei Consiliului UE. Cu această ocazie Dăncilă va participa şi la sesiunea plenară a Comitetului European al regiunilor, unde va prezenta priorităţile Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene.

Despre buget, ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici spunea, sâmbătă, că marţi după-amiază sau seara bugetul va ajunge în Parlament, după ce va fi adoptat de către Guvern.

Premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici au participat, duminică, la şedinţa CEx al PSD, unde au prezentat bugetul pentru acest an. La finalul şedinţei, Viorica Dăncilă a declarat, referitor la nemulţumirea primarilor cu privire la sumele alocate administraţiilor locale pentru 2019, că unele afirmaţii ale acestora sunt reale, iar altele „sunt în spirit electoral”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
buget,
adoptare,
guvern,
amanare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.