ADMITEREA LA LICEU 2013: Datele privind ierarhia la EVALUAREA NAŢIONALĂ sunt indisponibile pe site. Ministerul Educaţiei anunţă că le afişează astăzi

Postat la 05 iulie 2013 182 afişări

Datele privind ierarhia absolvenţilor de clasa a VIII-a după susţinerea probelor de la Evaluarea Naţională sunt indisponibile pe site-ul "Admiterea în licee 2013", în condiţiile în care elevii completează de vineri opţiunile pentru licee, Ministerul Educaţiei anunţând că acestea vor afişate vineri.

ADMITEREA LA LICEU 2013: Datele privind ierarhia la EVALUAREA NAŢIONALĂ sunt indisponibile pe site. Ministerul Educaţiei anunţă că le afişează astăzi

 Aceste date trebuiau afişate pe site-ul http://admitere.edu.ro până în prima zi în care elevii completează fişele cu opţiuni pentru înscrierea în liceu. Aceste fişe trebuie completate numai după consultarea ierarhiei pentru judeţul în care elevii vor să se înscrie.

Potrivit calendarului de ADMITERE LA LICEU pentru anul şcolar 2013-2014, în perioada 5-9 iulie are loc completarea opţiunilor în fişele de înscriere de către absolvenţii clasei a VIII-a.

Ministerul Educaţiei a anunţat că ierarhia elevilor de clasa a VIII-a la nivelul judeţelor şi a municipiului Bucureşti vor fi afişate pe site vineri, iar admiterea în învăţământul liceal se va desfăşura potrivit calendarului anunţat.

"Stimaţi părinţi, respectând calendarul oficial al admiterii în învăţământul liceal de stat, ierarhia elevilor de clasa a VIII-a, la nivelul judeţelor/municipiului Bucureşti, va fi afişată pe site-ul http://admitere.edu.ro în cursul zilei de azi, 5 iulie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/admiterea-la-liceu-2013-datele-privind-ierarhia-la-evaluarea-nationala-sunt-indisponibile-pe-site-ministerul-educatiei-anunta-ca-le-afiseaza-astazi-11092730
11092730
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.