Administrator judiciar: Activitatea Carpatair se desfăşoară normal. Cumpărătorii de bilete sunt protejaţi

Postat la 20 februarie 2014 32 afişări

Carpatair îşi desfăşoară activitatea de zbor în mod normal, iar vânzarea biletelor de avion se face atât prin utilizarea canalelor proprii de vânzare, cât şi prin intermediul agenţiilor acreditate IATA, a anunţat administratorul judiciar al companiei, RTZ & Partners, ca reacţie la un comunicat ANAT.

Administrator judiciar: Activitatea Carpatair se desfăşoară normal. Cumpărătorii de bilete sunt protejaţi

 "Comunicatul ANAT conţine informaţii eronate şi este menit să dezinformeze opinia publică, aducând grave prejudicii materiale şi de imagine societăţii Carpatair. Manifestarea iresponsabilă a ANAT şi comunicarea prin care somează agenţiile să oprească vânzarea biletelor de avion pe zborurile Carpatair reprezintă o acţiune în vădită contradicţie cu prevederile legale menite să aducă prejudicii insurmontabile companiei Carpatair", se arată într-un comunicat al RTZ & Partners.

Administratorul judiciar a anunţat că, în aceste condiţii, va face toate demersurile legale pentru repararea prejudiciilor.

"Carpatair îşi desfăşoară activitatea de zbor în mod normal, iar vânzarea biletelor de avion se face atât prin utilizarea canalelor proprii de vânzare (online pe site-ul companiei sau prin call center Carpatair) cât şi prin intermediul agenţiilor acreditate IATA, utilizând pentru emitere documentele partenerilor de interline ai Carpatair. Persoanele care achiziţionează bilete de călătorie pe liniile Carpatair se află, de asemenea, sub protecţia legii insolvenţei, beneficiind de un statut legal preferenţial faţă de creditorii de dinaintea deschiderii procedurii", se arată în comunicat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/administrator-judiciar-activitatea-carpatair-se-desfasoara-normal-cumparatorii-de-bilete-sunt-protejati-12120877
12120877
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.