ADEVĂRUL despre scandalul anului. STENOGRAMELE ordonanţei care a scos în strada milioane de români au ieşit la iveală. Nu a fost nicio dezbatere în guvern. ”Aveţi avizele, domnule ministru, absolut tot? Bineînţeles”

Postat la 06 februarie 2017 564 afişări

Guvernul a aprobat, duminică, abrogarea OUG 13/2017 privind modificarea codurilor penale şi a declasificat stenogramele şedinţelor de Guvern din 31 ianuarie 2017 şi din 18 mai 2016, anul trecut fiind modificate Codurile penale tot prin ordonanţă de urgenţă.
Premierul Sorin Grindeanu a precizat sâmbătă seara că duminică Guvernul se va reuni într-o şedinţă de urgenţă pentru abrogarea OUG 13.

Ordonanţa care a scos sute de mii de români în stradă şase zile la rând a fost adoptată fără niciun fel de dezbatere în Guvern. ”Aveţi avizele, domnule ministru, absolut tot? Bineînţeles” 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
guvern,
dezbatere,
ordonanta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.