Trăim într-o hologramă? O echipă de fizicieni susţine că a găsit dovezi care susţin această ipoteză

Postat la 05 februarie 2017 90 afişări

Fizicienii de la Universitatea Southampton susţin că au găsit dovezi conform cărora universul este o iluzie tridimensională a unei realităţi bidimensionale.

Trăim într-o hologramă? O echipă de fizicieni susţine că a găsit dovezi care susţin această ipoteză

În urma cercetărilor efectuate de fizicienii de la Universitatea Southampton, Anglia, universul este o „hologramă vastă şi complexă” şi percepţia noastră asupra vieţii în trei dimensiuni poate fi doar o iluzie, relatează Daily Mail.

Echipa a investigat iregularităţile lăsate în urma Big Bang-ului. Aceştia susţin că există atâtea dovezi pentru această teorie cât există şi pentru celelalte care încearcă să explice iregularităţile.

Un univers holografic, ideea care a fost sugerată prima dată în anii '90, este unul în care toată informaţia din realitatea noastră tridimensională este conţinută într-un plan 2D.

Cititi mai multe pe www.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.