Adevarul Holding se extinde in Republica Moldova

Postat la 03 decembrie 2010 16 afişări

Adevarul Holding lanseaza, pe 6 decembrie, ziarul Adevarul Moldova, care va aparea de luni pana vineri, intr-un tiraj de 7.000 de exemplare, la pretul de 4 lei moldovenesti (1 leu romanesc).

Publicatia editata de Adevarul Holding in Republica Moldova va aparea in 16 pagini color, in zilele de marti, miercuri si joi, si in 24 de pagini, lunea si vinerea. In fiecare zi de luni, ziarul va fi insotit de un supliment de sport, in care vor fi prezentate aspecte ale vietii sportive din Republica Moldova, dar si din Romania, iar vinerea va fi distribuit impreuna cu un supliment de opt pagini cu programe TV, divertisment si timp liber, informeaza adevarul.ro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/adevarul-holding-se-extinde-in-republica-moldova-7776684
7776684
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.