Acuzaţii grave din cauza plăţii cu întârziere a ajutorului pentru adulţii cu dizabilităţi. Politicienii din Bucureşti se acuză între ei

Postat la 27 octombrie 2020 91 afişări

Acuzaţii grave din cauza plăţii cu întârziere a ajutorului pentru adulţii cu dizabilităţi. Politicienii din Bucureşti se acuză între ei

Politicienii din Bucureşti se acuză între ei din cauza plăţii cu întârziere a stimulentului financiar pentru adulţii cu dizabilităţi.

Fosta conducere şi viitoarea conducere a Primăriei Capitalei comentează pe Facebook situaţia creată, aşa cum a anunţat marţi Direcţia Generală de Asistenţă Socială.

Anunţul privind plata cu întârziere a stimulentului financiar pentru adulţii cu dizabilităţi a fost făcut marţi.

„În atenţia beneficiarilor stimulentului financiar pentru persoanele adulte cu handicap! În această lună, plata stimulentului financiar, în valoare totală de 28.000.000 lei, va fi amânată până la o dată ulterioară pe care o vom comunica de îndată ce vom dispune de fondurile necesare. Plata stimulentului pentru copiii cu handicap va fi realizată vineri.

Vă mulţumim pentru înţelegere!”, au anunţat, pe Facebook, reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti. Unul dintre primele comentarii la postarea de pe reţeaua de socializare aparţine lui Vlad Voiculescu, viitorul viceprimar al Capitalei.

„Cel mai probabil săptămâna următoare vom prelua mandatele. Ca Viceprimar General responsabil pentru domeniul social după votul colegilor consilieri, îi asigur pe toţi cei înscrişi în program că vor primi ajutorul promis.

Nu e acceptabil ca oamenii să fie lăsaţi fără acest ajutor tocmai în prag de iarnă! Vom corecta lucrurile de îndată ce stă în puterea noastră”, a anunţat Vlad Voiculescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
acuzatii,
plati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.