Acum Ştii

Autor: Ioana Matei Postat la 04 octombrie 2020 81 afişări

Acum Ştii

JYSK

Motivaţie:

Campania „Acum ştii” s-a născut la iniţiativa JYSK România, din dorinţa de a sprijini activitatea de combatere a fenomenului de violenţă domestică a Asociaţiei Anais. Campania îşi propune să aducă în faţa publicului problema violenţei domestice şi efectele sale asupra victimelor şi apropiaţilor victimelor. Nevoia de informare este cu atât mai acută în perioada de izolare şi distanţare socială. Pentru victimele violenţei domestice, mai mult timp petrecut acasă înseamnă mai multă violenţă şi mai multă durere. Prin această campanie şi platforma www.AcumStii.ro, JYSK şi Asociatia Anais şi-au propus să răspundă la întrebarile puse cel mai des despre fenomenul violenţei domestice. Campania se adresează atât victimelor, cât şi publicului general, care nu trebuie să privească cu indulgenţă violenţa domestică sau să o considere normalitate.

Descrierea proiectului:

Campania s-a desfăşurat între 10 iulie 2020 – 10 august 2020. Site-ul include o secţiune de sfaturi care să ajute victimele violenţei domestice să treacă mai uşor prin perioada pandemiei de coronavirus, perioadă în care sunt nevoite să petreacă mai mult timp cu agresorul. Campania a fost promovată pe canalele Social Media ale JYSK şi Asociaţiei Anais, în magazinele companiei, în presa online şi print. În campanie s-au implicat 3 reprezentanţi JYSK, 4 ai agenţiei de comunicare GMP PR. Persoane implicate: 3 reprezentanţi JYSK, 4 reprezentanţi ai Asociatiei Anais, 4 reprezentanţi ai agenţiei GMP PR. 

Efecte:

Vizitatorii site-ului AcumStiu.ro pot afla informaţii despre cele opt tipuri de violenţă domestică, despre modalităţile de obţinere a unui ordin de protecţie, despre cum sunt afectaţi copiii expuşi la violenţă şi despre semnele unei relaţii abuzive.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.