Actionarii E.ON Gaz Romania si E.ON Moldova Furnizare au aprobat fuziunea celor doua companii

Postat la 02 noiembrie 2010 22 afişări

Actionarii E.ON Gaz Romania si E.ON Moldova Furnizare au aprobat, marti, fuziunea celor doua companii, subsidiare de furnizare a gazelor naturale si electricitatii ale grupului german de utilitati E.ON, desi Fondul Proprietatea s-a opus operatiunii.

"Atat reprezentantii E.ON din AGA celor doua companii in cauza, cat si statul roman, prin reprezentantii Ministerul Economiei si cei ai companiei Electrica, au aprobat fuziunea, singurul actionar care nu a fost de acord cu proiectul fiind Franklin Templeton, administratorul Fondului Proprietatea", se arata intr-un comunicat al E.ON transmis agentiei MEDIAFAX.

Prin aceasta masura, grupul intentioneaza sa ofere servicii integrate de furnizare a gazelor si electricitatii. Fuziunea celor doua companii se va realiza prin absorbtia E.ON Moldova Furnizare de catre E.ON Gaz Romania.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/actionarii-e-on-gaz-romania-si-e-on-moldova-furnizare-au-aprobat-fuziunea-celor-doua-companii-7680094
7680094
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.