Acord intre porturile Constanta si Jebel Ali din Dubai pentru dezvoltarea traficului de marfa

Postat la 21 iunie 2011 13 afişări

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a semnat marti in Dubai un protocol de cooperare intre Administratia Porturilor Constanta si institutia similara din Emiratele Unite Arabe, pentru a incuraja dezvoltarea traficului de marfa intre portul romanesc si portul Jebel Ali din Emiratul Dubai.

"Avem nevoie de participarea sectorului privat si a experientei manageriale internationale pentru a valorifica intregul potential uman, geografic si logistic oferit de portul Constanta. Experienta Dubai Ports, o companie prezenta in 31 de state, nu poate fi decat benefica pentru portul Constanta", a declarat Anca Boagiu.

Protocolul semnat cu Dubai Ports World UAE Region FZE este cel de-al patrulea acord semnat in ultimele cinci luni, dupa cele incheiate cu portul Rotterdam, portul Istanbul (Pendik) si porturile turkmene.

Astfel, cele doua parti sunt de acord sa sprijine initiativele oricarui operator de servicii care doreste sa stabileasca linii de servicii intre cele doua porturi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Constanta,
Jebel Ali din Dubai,
trafic marfa
/actualitate/acord-intre-porturile-constanta-si-jebel-ali-din-dubai-pentru-dezvoltarea-traficului-de-marfa-8367086
8367086
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.