Acesta este cel mai scump rolex vandut vreodata. Vezi aici cat a costat si de ce este atat de "special"

Postat la 18 mai 2011 251 afişări

Un ceas Rolex supradimensionat, foarte rar, a devenit, luni, cel mai scump produs al marcii vandut vreodata, dupa ce a fost cumparat cu 1,16 milioane de dolari, in cadrul unei licitatii organizate de firma Christie's, in Geneva, scrie Business Insider.

Pretul se explica prin faptul ca acest ceas, produs in 1942 si fabricat din otel inoxidabil, este unul de colectie si este echipat cu un cronograf de mare precizie.

Ceasul cu cronograf nu a fost niciodata pana acum de vanzare. Au fost produse doar douasprezece astfel de modele, dintre care mai exista doar opt. Exemplarul vandut ieri este atat cel mai scump Rolex vandut vreodata, cat si primul al carui pret a depasit bariera de un milion de dolari.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rolex,
Christie's,
cronograf
/actualitate/acesta-este-cel-mai-scump-rolex-vandut-vreodata-vezi-aici-cat-a-costat-si-de-ce-este-atat-de-special-8272899
8272899
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.