ACCIDENTUL de autocar din Spania: O româncă s-ar afla printre persoanele rănite

Postat la 09 iulie 2013 52 afişări

O româncă se află printre persoanele rănite în accidentul de autobuz produs luni în Avila, în regiunea Castilla şi Leon din centrul Spaniei, şi soldat cu nouă morţi şi 22 de răniţi, relatează publicaţia locala Dairio de Leon, în ediţia electronică.

ACCIDENTUL de autocar din Spania: O româncă s-ar afla printre persoanele rănite

 Potrivit publicaţiei, românca mergea în Serranillos pentru a susţine un interviu de angajare. Ea nu a fost rănită grav şi i-a explicat primarului localităţii, Carlos Cayuela, ce s-a întâmplat după ce a primit îngrijiri medicale.

"Unul dintre pasageri, care se afla chiar în spatele şoferului, a crezut că a explodat un pneu pentru că s-a auzit un zgomot puternic pe partea dreaptă", a declarat primarul. Persoana respectivă este o tânăr de naţionalitate română, precizează cotidianul. "Mi-a spus că a auzit ţipete şi strigăte de ajutor", a povestit primarul.

Ulterior, şoferul a recunoscut în faţa Gărzii Civile şi a câtorva martori oculari ca a adormit la volan.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/accidentul-de-autocar-din-spania-o-romanca-s-ar-afla-printre-persoanele-ranite-11111066
11111066
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.