ACCIDENTE ÎN LANŢ pe Autostrada Soarelui. Cum se desfăşoară traficul spre litoral

Postat la 15 august 2013 36 afişări

Şapte autoturisme au fost implicate, joi dimineaţă, în două accidente în lanţ produse pe Autostrada Soarelui, pe sensul Bucureşti-Constanţa, la o distanţă de aproximativ doi kilometri, o persoană fiind rănită uşor. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Autostrăzi, la faţa locului au intervenit echipaje ale pompierilor militari şi un echipaj SMURD.

ACCIDENTE ÎN LANŢ pe Autostrada Soarelui. Cum se desfăşoară traficul spre litoral

 Primele date ale poliţiştilor rutieri arată că primul accident a avut loc la kilometrul 95 al autostrăzii, pe sensul Bucureşti-Constanţa, fiind implicate patru autoturisme. În urma accidentului, o persoană a fost rănită uşor.

Cel de-al doilea accident s-a produs la kilometrul 93 al autostrăzii, pe acelaşi sens, fiind implicate alte trei autovehicule.

"Ambele incidente rutiere au provocate de frânări bruşte, de nepăstrarea distanţei faţă de autoturismul din faţă şi de viteza excesivă. Persoana rănită uşor a primit îngrijiri medicale şi nu necesită internarea, fiind în stare stabilă. Valorile de trafic sunt foarte ridicate, iar unii dintre şoferi nu respectă regulile de circulaţie, dovada fiind aceste două accidente soldate cu şapte maşini avariate şi o victimă", a declarat comisar Ion Ilinca, şeful Biroului de Poliţie A2.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/accidente-in-lant-pe-autostrada-soarelui-cum-se-desfasoara-traficul-spre-litoral-11254305
11254305
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.