Accidentată, dar cu multe motive de bucurie! Veste senzaţională primită de Simona Halep

Postat la 22 februarie 2018 407 afişări

Simona Halep îndură chinuri fizice după ce a fost diagnosticată cu tendinită, dar constănţeanca stă excelent din punct de vedere moral. Halep va reveni luni pe primul loc în lume, fiind sigură că va rămâne în fotoliul de lider pentru încă cel puţin trei săptămâni.

Accidentată, dar cu multe motive de bucurie! Veste senzaţională primită de Simona Halep

Halep nu va putea fi detronată timp de trei săptămâni, indiferent de ce se întâmplă la turneele din circuit

Turul de forţă făcut în startul sezonului îi oferă Simonei Halep liniştea necesară în această perioadă dificilă. Jucătoarea antrenată de Darren Cahill are 7.965 de puncte, o visterie bogată, care o îndreptăţeşte să redevină lider mondial începând cu 26 februarie. Pe locul secund se va afla Caroline Wozniacki (7.525 de puncte), iar pe ultima treaptă a podiumului se va poziţiona Garbine Muguruza, iberica putând avea un număr maxim de 6.460 de puncte dacă triumfă la Dubai. Indiferent de ce urmează să se întâmple în tenisul feminin, datorită diferenţei de puncte, Simona nu va putea fi întrecută de nicio urmăritoare mai devreme de 19 martie, atunci când se încheie turneul de la Indian Wells.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.