Accident pe Autostrada Soarelui: Cinci persoane au fost rănite după ce un autoturism a lovit un camion

Postat la 02 mai 2013 16 afişări

Cinci persoane au fost rănite, joi dimineaţă, în urma unui accident produs pe Autostrada Soarelui, în zona localităţii Lehliu (Călăraşi), după ce un autoturism a lovit un camion, traficul în zonă fiind blocat câteva zeci de minute.

Accident pe Autostrada Soarelui: Cinci persoane au fost rănite după ce un autoturism a lovit un camion

 Potrivit reprezentanţilor Infotrafic, accidentul a avut loc pe sensul Constanţa - Bucureşti, la kilometrul 63, în zona localităţii Lehliu.

Astfel, un autoturism Volkswagen Golf a intrat într-un camion înmatriculat în Bulgaria, iar în urma impactului cinci persoane au fost rănite.

Cei cinci răniţi, toţi din autoturism, au fost transportaţi la spital. Şoferul şi trei pasageri din maşină au fost duşi la spitalul din Lehliu, iar pasagerul din dreapta a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/accident-pe-autostrada-soarelui-cinci-persoane-au-fost-ranite-dupa-ce-un-autoturism-a-lovit-un-camion-10832469
10832469
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.