ACCIDENT GRAV în Italia: Cel puţin 38 de morţi, după ce un autocar a plonjat peste un pod

Postat la 29 iulie 2013 59 afişări

Cel puţin 38 de persoane au murit şi alte aproximativ zece au fost grav rănite, duminică seara, într-un accident de autocar care transporta pelerini în apropiere de Avellino, în regiunea Napoli (sud). Este vorba despre unul dintre cele mai sângeroase accidente rutiere înregistrate în Europa în ultimii ani, cel mai recent având loc pe 23 iunie în Muntenegru, unde au murit 18 români.

ACCIDENT GRAV în Italia: Cel puţin 38 de morţi, după ce un autocar a plonjat peste un pod

 Luni dimineaţa bilanţul era de 36 de morţi, la ora 01.45 (02.45 ora României) fiind recuperate de către pompieri 36 de cadavre din autocarul care aproape că a planat peste un pod rutier.

Două persoane au murit la spitale locale, din cauza rănilor.

Aproximativ zece persoane sunt rănite, dintre care unele grav, scrie presa.

Autocarul transporta aproximativ 50 de pasageri, toţi originari din provincia Napoli, care se întorceau dintr-un pelerinaj la Pietrelcina, localitatea natală a lui Padre Pio, un preot italian canonizat în 2002 şi foarte venerat în sudul Italiei. La bord se aflau numeroşi copii. Şoferul autocarului a murit în accident.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/accident-grav-in-italia-cel-putin-38-de-morti-dupa-ce-un-autocar-a-plonjat-peste-un-pod-11171427
11171427
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.