Acasă la Tiffany: de ce se mută bogaţii deasupra unor magazine cunoscute

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 25 ianuarie 2020 309 afişări

Opţiune preferată de proprietarii de mici magazine, locuitul deasupra unui spaţiu comercial poate deveni tentant şi pentru cei foarte bogaţi, consideră un dezvoltator din Palm Beach, din statul american Florida.

Acasă la Tiffany: de ce se mută bogaţii deasupra unor magazine cunoscute

Dezvoltatorul Kean Development, scrie Wall Street Journal, a ales o zonă cu magazine de lux, construind un apartament cu cinci dormitoare deasupra un magazin al lanţului Tiffany & Co, de pe Worth Avenue, pe care cere 17,5 milioane de dolari. Publicul ţintă al acestei investiţii îl constituie bogaţii care nu mai consideră că au nevoie de ditamai casa pentru a-şi arăta statutul, dezvoltatorul fiind încurajat de mutarea unei întreprinzătoare din domeniul frumuseţii şi produselor de îngrijire a părului, Sydell Miller, care şi-a vândut casa cu 111 milioane de dolari şi s-a mutat la penthouse. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dezvoltator,
bogati,
casa,
magazine,
mutare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.