Absolut REVOLTĂTOR! Imaginea României, făcută praf în Marea Britanie

Postat la 05 iulie 2017 1182 afişări

Situaţie absolut incredibilă la Wimbledon. Organizatorii turneului au oferit personalului care asigură paza competiţiei fotografii cu Ilie Năstase. Potrivit The Telegraph această măsură ciudată a fost luată pentru a-l impiedica pe fostul număr 1 mondial să asiste la meciurile de la Wimbledon în eventualitatea în care Năstase ar încerca să pătrundă pe arene şi să sfideze astfel decizia ITF.

Absolut REVOLTĂTOR! Imaginea României, făcută praf în Marea Britanie

Ilie Năstase se află sub ancheta ITF ca urmare a scandalului de la meciul de Fed Cup dintre România şi Marea Britanie. Federaţia Internaţională de Tenis l-a suspendat provizoriu pe Ilie Năstase şi i-a retras toate drepturile până la finalizarea anchetei.

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Ilie Năstase, a fost suspendat provizoriu, pe 23 aprilie, şi nu are acces la competiţiile ITF, inclusiv la Fed Cup, după ce a avut un conflict cu jucătoarea Johanna Konta şi Anne Keothavong, căpitanul nejucător al Marii Britanii, în timpul confruntării de la Mamaia.

Înaintea meciului dintre România şi Marea Britanie, în timpul unei conferinţe de presă, Ilie Năstase a făcut o remarcă despre copilul nenăscut al jucătoarei americane Serena Williams. "Să vedem ce culoare va avea copilul... Ciocolată cu lapte?", a afirmat căpitanul nejucător al reprezentativei de Fed Cup a României.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.