Abrogarea legii PSD prin care era interzisă vânzarea companiilor româneşti în plină criză este cea mai mare crimă economică, susţine preşedintele PSD Marcel Ciolacu

Autor: Andreea Tobias Postat la 03 februarie 2021 102 afişări

Abrogarea legii PSD prin care era interzisă vânzarea companiilor româneşti în plină criză este cea mai mare crimă economică, susţine preşedintele PSD Marcel Ciolacu, referindu-se la un proiect de lege adoptat de Guvern.

Abrogarea legii PSD prin care era interzisă vânzarea companiilor româneşti în plină criză este cea mai mare crimă economică, susţine preşedintele PSD Marcel Ciolacu

„Cîţu – vânzătorul României! Abrogarea legii PSD prin care interziceam vânzarea companiilor româneşti în plină criză este cea mai mare crimă economică! Ne vom opune în Parlament acestei aberaţii! Şi, dacă va fi nevoie, vom protesta şi în stradă, alături de toţi românii care se opun devalizării celor mai valoroase active ale statului”, scrie Ciolacu.

Conform acestuia, nicio ţară civilizată nu şi-a vândut companiile strategice pe nimic atunci când piaţa este la pământ: „Numai Cîţu Vânzătorul vrea să vândă România la bucată pentru profiturile prietenilor săi! Planul lor e clar. De asta l-au recuperat la Guvern şi pe autorul tentativei eşuate de privatizare a sănătăţii. Nu vă jucaţi cu focul! Nu veţi privatiza nimic legat de viaţa şi viitorul ţării!!!”.

Guvernul a adoptat un proiect de lege prin care se abrogă prevederile Legii 173/2020, referitoare la interzicerea, pentru doi ani, a vânzării participaţiilor deţinute de stat la companii, potrivit premierului Florin Cîţu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
proiect,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.