A treia zi de proteste la combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea

Postat la 14 noiembrie 2012 15 afişări

Aproximativ 300 de salariaţi ai combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea protestează, miercuri, pentru a treia zi consecutiv, în faţa pavilionului administrativ, cerând ca premierul Victor Ponta să vină să le explice de ce Guvernul nu şi-a onorat promisiunile.

Muncitorii s-au adunat şi miercuri la protest, în pofida ploii, având pancarte cu mesaje precum "USL, nu uita, Ai să pierzi pe mâna ta!", "Ponta, nu ne mai minţi, Vrem ca la Oltchim să vii, Vrem salariile la zi" şi "Vrem plata salariilor!". "Guvernul nu şi-a onorat niciuna dintre promisiunile făcute în ceea ce priveşte alocarea sumei de 40 de milioane de euro necesară pentru repornirea combinatului. Acesta este capitalul de lucru total. Angajaţii nu şi-au primit salariile în ultimele două luni, septembrie şi octombrie. Protestatarii cer în continuare ca premierul Victor Ponta să vină la Râmnicu Vâlcea şi să explice ce se întâmplă cu Oltchim şi cu locurile de muncă de aici", a declarat liderul sindical interimar Corneliu Cernev. Totodată, cei şase angajaţi care au intrat luni în greva foamei continuă această formă de protest.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proteste,
oltchim,
promisiuni,
combinat
/actualitate/a-treia-zi-de-proteste-la-combinatul-oltchim-ramnicu-valcea-10317683
10317683
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.