A trebuit să vină un grec la conducerea CFR SA ca să fie înlocuite scaunele rupte pe peroanele Gării de Nord

Autor: Mirabela Tiron Postat la 05 aprilie 2013 33 afişări

Dimitris Sophocleous, grecul care a preluat în calitate de manager privat conducerea companiei de stat CFR SA, ce administrează reţeaua feroviară din România, a făcut primul pas în vederea schimbării aspectului Gării de Nord prin aducerea unor scaune noi pe peroane şi are în plan continuarea „refresh-ului“ prin uniformizarea aspectului chioşcurilor, schimbarea coşurilor de gunoi şi reparaţii la acoperişului peroanelor.

A trebuit să vină un grec la conducerea CFR SA ca să fie înlocuite scaunele rupte pe peroanele Gării de Nord

Dimitris Sophocleous, grecul care a preluat în calitate de manager privat conducerea companiei de stat CFR SA, ce administrează reţeaua feroviară din România, a făcut primul pas în vederea schimbării aspectului Gării de Nord prin aducerea unor scaune noi pe peroane şi are în plan continuarea „refresh-ului“  prin uniformizarea aspectului chioşcurilor, schimbarea coşurilor de gunoi şi reparaţii la acoperişului peroanelor.

Până la venirea grecului la conducere, niciun şef român de la Gara de Nord, CFR SA sau Ministerul Transporturilor nu a fost preocupat de aspectul gării şi de scaunele rupte de pe peroane, deşi în 2012 şi la începutul acestui an ZF prezenta

într-un reportaj aspectul dezastruos al gării: găuri în pardoseală, igrasie pe pereţi şi peroane cu scaune rupte şi murdare, simbol al delăsării conducătorilor căilor ferate şi dovadă a lipsei de interes faţă de aspectul gării.

„În fiecare săptămână, de la şapte şi jumătate dimineaţa vin în gară să văd cum arată şi ce îmbunătăţiri pot fi aduse. În două-trei luni vă asigur că veţi vedea o schimbare în gară, punctele negre vor dispărea. Refresh-ul gării va costa circa 100.000 de lei dar vom demara şi lucrări mai importante de refacere a acoperişului de pe peron când vom avea fonduri“, a spus Dimitris Sophocleous.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CFR,
Dimitris Sophocleous
/actualitate/a-trebuit-sa-vina-un-grec-la-conducerea-cfr-sa-ca-sa-fie-inlocuite-scaunele-rupte-pe-peroanele-garii-de-nord-10714587
10714587
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.