A murit cantareata Amy Winehouse (VIDEO)

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 23 iulie 2011 35 afişări

Cantareata britanica Amy Winehouse a fost gasita moarta, sambata dupa-amiaza, in locuinta sa din Londra, transmite BBC.

Politia metropolitana a comunicat ca a primit un apel de la serviciul de ambulanta londonez la o adresa din Camden Square, in jurul orei 16.00 GMT, unde se gasea o femeie decedata. Un purtator de cuvant al politiei a confirmat ca era vorba de Amy Winehouse. Politia cerceteaza imprejurarile in care a avut loc decesul, iar autopsia va avea loc luni.

Luna trecuta, Amy Winehouse, in varsta de 27 de ani, si-a anulat turneul european, dupa un spectacol la Belgrad pe care l-a ratat pentru ca a cantat sub influenta alcoolului. Ea ar fi urmat sa sustina un concert si la Bucuresti in cadrul turneului, la 15 august.

Amy Winehouse a devenit celebra in 2003, odata cu albumul sau de debut, "Frank". In 2006, albumul "Back To Black" primeste cinci premii Grammy, inclusiv pe cel pentru cel mai bun album pop al anului. Stilul cantaretei, o mixtura extrem de atractiva de pop, soul, rock, jazz si R&B, vocea si prezenta scenica foarte bine individualizata i-au castigat nenumarati fani si imitatori in toata lumea, iar o parte dintre piesele ei au ajuns printre cele mai cunoscute si emblematice cantece ale deceniului trecut - "Rehab", "You Know I'm No Good", "Back To Black", "Tears Dry On Their Own" sau "Valerie".

Din pacate, artista si-a pus in pericol cariera si sanatatea de numeroase ori din cauza problemelor persistente cu drogurile si alcoolul, iar viata ei sentimentala agitata a transformat-o intr-un subiect preferat al tabloidelor.

Ultima aparitie publica a solistei a fost miercuri, 20 iulie, cand a fost remarcata la clubul The Roundhouse, in Camden, insotind-o pe fina ei, Dionne Bromfield, in varsta de 15 ani, care a cantat cu acea ocazie. Winehouse a urcat la un moment dat pe scena, a dansat impreuna cu Dionne Bromfield, a multumit publicului si i-a incurajat sa cumpere albumul finei sale, "Good For The Soul", iesit pe piata in aceasta luna.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/a-murit-cantareata-amy-winehouse-video-8519350
8519350
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.