A doua sesiune a Programului Rabla pentru persoane fizice începe mâine

Postat la 07 august 2012 48 afişări

A doua sesiune a Programului Rabla 2012 pentru persoanele fizice începe miercuri, bugetul alocat de Administraţia Fondului pentru Mediu fiind de 57 de milioane de lei, care permite scoaterea din uz a 15.000 de autoturisme mai vechi de 10 ani, au anunţat reprezentanţii Ministerului Mediului.

Cele 15.000 de tichete vor fi repartizate începând de miercuri către colectori, iar persoanele fizice care deţin maşini mai vechi de zece ani se pot dresa firmelor colectoare, începând cu aceeaşi dată, în vederea casării acestor autoturisme, se arată în comunicatul Ministerului Mediului şi Pădurilor remis, marţi, agenţiei MEDIAFAX. Reprezentanţii ministerului au precizat că sesiunea pentru persoanele juridice se află în etapa de depunere a dosarelor, care se desfăşoară în perioada 23aprilie - 31 august. Ca şi în 2010 şi 2011, cuantumul primei de casare este 3.800 de lei, fiind exprimată printr-un tichet cu valoare nominală. De asemenea, pentru achiziţionarea unui autovehicul nou pot fi utilizate cel mult trei tichete valorice.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
rabla,
program,
remat,
voucher
/actualitate/a-doua-sesiune-a-programului-rabla-pentru-persoane-fizice-incepe-maine-9928664
9928664
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.