A apărut o nouă tulpină de COVID. Cât de eficiente sunt vaccinurile anti-COVID

Autor: Aleph News Postat la 04 aprilie 2021 565 afişări

A apărut o nouă tulpină de COVID. Cât de eficiente sunt vaccinurile anti-COVID

Aproximativ 70% dintre pacienţii cu coronavirus testaţi la un spital din Tokyo luna trecută au fost depistaţi cu o mutaţie cunoscută pentru reducerea protecţiei vaccinurilor, a declarat duminică televiunea japoneză NHK, conform Reuters.

Mutaţia E484K, denumită „Eek” de unii oameni de ştiinţă, a fost găsită la 10 din 14 persoane testate pozitiv la un spital din Tokyo în luna martie, se arată în raport. În lunile ianuarie şi februarie, 12 din 36 de pacienţi cu COVID au contractat mutaţia, fără ca niciunul dintre aceştia să fi călătorit recent în străinătate sau să raporteze contactul cu persoanele care au fost bolnavi. Oficialii spitalului nu au comentat încă subiectul.

Citiţi articolul integral pe Aleph News. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vaccinuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.