7 locuri unde femeile nu au voie să intre

Postat la 26 noiembrie 2016 222 afişări

7 locuri unde femeile nu au voie să intre

Oricât ar lupta feministele împotriva discriminării sexuale există un lucru pe care nu îl pot schimba:  în lumea secolului XXI încă mai există locuri în care accesul femeilor este interzis.  De ce? Pentru că femeile sunt nişte creaturi păcătoase, involuate spiritual. Nu ştiu ce sentiment le apucă pe celelalte reprezentante ale sexului frumos când află că nu pot intra în nu-ştiu-ce templu, dar mie vine să mă comport precum un copil mic.  Adică să intru în templul ăla (chiar dacă nu mi se pare prea interesant), doar pentru că mi s-a spus că n-am voie să intru în el.

Şi pentru că lista nu se rezumă doar la un templu pierdut undeva pe tărâmul Indiei, descoperă în galeria foto 7 locuri în care femeile au accesul interzis. Ca să ştim ce punem în capul listei de destinaţii pentru vacanţă, nu?

Vezi aici care sunt cele 7 locuri

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
femei,
locuri,
lipsa,
refuz,
acces,
interzicere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.