Secretul din spatele ofertelor de Black Friday. Şeful eMAG: „S-a întâmplat să vindem laptopuri la 1 leu. Au fost erori în lanţ, ca la dezastre în aer”

Autor: Clarice DINU, Maria Bîrnaure Postat la 26 noiembrie 2016 4845 afişări

Black Friday, 24 de ore în care românii încing calculatoarele şi serverele retailerilor online. La propriu. În fiecare an din ce în ce mai mult. Iar graba şi dorinţa de a prinde primul ofertele bat tehnologia. Serverele eMAG au picat când s-a dat startul cumpărăturilor, însă, la finalul zilei, retailerul a bifat un nou record de vânzări, peste 300 de milioane de lei, cu 50% mai mult decât anul trecut. În medie, un român îşi face un buget de 1.000 de lei pentru cumpărăturile de Black Friday, spune CEO eMAG, Iulian Stanciu, într-un interviu acordat Gândul. Spre deosebire de vecinii din Ungaria, românii sunt mai impulsivi când vine vorba de cumpărături, neavând nevoie decât de 8 minute pentru a se hotărî ce cumpără, în vreme ce maghiarii cântăresc vreo 10-12 minute. 

Află aici Secretul din spatele ofertelor de Black Friday. Şeful eMAG: „S-a întâmplat să vindem laptopuri la 1 leu. Au fost erori în lanţ, ca la dezastre în aer” 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
black friday,
emag,
vanzare,
oferte
/actualitate/secretul-din-spatele-ofertelor-de-black-friday-seful-emag-s-a-intamplat-sa-vindem-laptopuri-la-1-leu-au-fost-erori-in-lant-ca-la-dezastre-in-aer-16006436
16006436
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.