Cele mai exotice staţiuni unde iţi poţi petrece sărbătorile dacă nu iţi place frigul si zăpada

Autor: Georgiana Călin Postat la 26 noiembrie 2016 261 afişări

Staţiunile din insulele private se află astăzi pe val, iar momentul nu putea fi mai prielnic.  Într-un context global tumultos, în 2016 călătorii au ales colţuri de lume cât mai îndepărtate, pentru a se simţi la distanţă de toate grijile cotidiene.

St. Regis Maldives

Prima insulă proprietate privată - St. Regis -, poate fi unul dintre locurile de vis în care te poţi relaxa în Oceanul Indian. Deschis pe 1 noiembrie, acesta dispune de 77 vile, învăluite în flori tropicale luxuriante, multe dintre ele situându-se deasupra apei. Stilul este minimalist, punând în prim-plan palmierii din toate direcţiile şi apele cristaline, care „bat” la uşa ta.

Cempedak Island, Indonesia

De pe mal, cele  20 de vile duplex care alcătuiesc Cempedak arată ca nişte munţi încreţiţi ce se ivesc direct din zona de coastă, fiecare fiind dotată balcon, punte şi piscină. Acestea ar putea fi cel mai ambiţios proiect arhitectural de bambus din lume, un paradis hedonist.

Miavana, Madagascar

Miavana este unul dintre cele mai populare noi hoteluri din lume, cu 14 case de vacanţă proiectate de arhitectul care a creat staţiunea Wilderness Safari Insula de Nord în Seychelles-cunoscut în industrie ca fiind unul dintre cele mai bune hoteluri din lume. Va fi primul hotel de lux din Madagascar şi unul dintre cei mai mari susţinători ai arhipelagului Nosy Ankao, sprijinind fermierii şi artizanii locali.

Kamalame Cay, Bahamas

Este cunoscut ca unul dintre cele mai bune hoteluri din Caraibe, care a introdus de curând opt noi bungalouri pe plajă. Lucrurile mici îl fac, însă, special: livrările zilnice de prăjituri, cărucioare de golf personalizate pentru fiecare cameră, precum şi un centru spa pentru răsfăţ fără sfârşit.

Six Senses Zil Pasyon, Seychelles

Pentru o staţiune de pe o insulă privată, Zil Pasyon este masiv, însă păstrează o amprenta mică -  30 de camere (17 reşedinţe private). Ajungi acolo cu o plimbare de 20 de minute cu elicopterul (sau o oră şi jumătate excursie cu barca) de pe insula principală, Mahe.

Four Seasons Maldives Voavah

La  Maldive Voavah doar tu şi numai vei beneficia de un domeniu total de peste cinci acri. Acesta oferă oaspeţilor acces exclusiv la un iaht de imens, pe care îl poţi folosi pentru a a te plimba în largul coastelor insulei. Proprietatea ia în serios „intimitatea”, având  şapte dormitoare repartizate între trei case, ce pot fi rezervate doar exclusivist.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.