Creatorii de modă redescoperă frumuseţea picturii manuale

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 27 noiembrie 2016 148 afişări

Creatorii de modă redescoperă frumuseţea picturii manuale

După ce s-au jucat cu tot felul de imprimeuri digitale ca să iasă în evidenţă, creatorii de modă redescoperă frumuseţea picturii manuale, după cum arată colecţiile primăvară/vară 2017, scrie Financial Times.

Revenirea la pictura manuală se remarcă şi la parfumuri şi accesorii, Givenchy apelând, spre exemplu, la artistul chinez Yinjie Sun ca să-i decoreze sticluţele de parfum din gama L’Atelier Collection cu motive florale, în timp ce artistul Boyarde e dispus să picteze genţi de lux pentru cei care-i solicită serviciile.

Articolele vestimentare pictate manual se regăsesc în colecţii ca Resort, de la casa Alexander McQueen, care îşi trage inspiraţia din vechi modele de tapet şi feţe de masă cu flori, în cea de smochinguri pictate cu spray-ul în stil Jackson Pollock de la Haider Ackermann ori în cea cu accente copilăreşti de la Comme des Garçons şi nu numai.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
frumusete,
manuale,
moda,
artist,
colectii,
parfum

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.