7 comisii formate din angajaţi ISU şi ai primăriilor vor reverifica şcolile fără autorizaţie

Postat la 11 octombrie 2017 34 afişări

Şapte comisii formate din reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) şi ai primăriilor vor reverifica, începând de săptămâna viitoare, şcolile din Capitală care nu au autorizaţie pentru securitate la incendiu, anunţă Primăria Capitalei.

7 comisii formate din angajaţi ISU şi ai primăriilor vor reverifica şcolile fără autorizaţie

Decizia verificării şcolilor din Bucureşti care nu au în acest moment autorizaţie pentru securitate la incendiu a fost luată în urma unei întâlniri între primarul Capitalei, Gabriela Firea, primarii celor şase sectoare ale Capitalei, secretarul de stat Raed Arafat, reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) şi cei ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.