Merită România un număr 1 mondial în tenis?

Postat la 10 octombrie 2017 1467 afişări

Simona Halep (26 de ani) a devenit o adevărată maşinărie de tenis, căreia i se pun însă beţe în roate în propria ţară! Nu cu mult timp înainte de a urca pe prima poziţie a clasamentului mondial, Simona a fost pusă într-o situaţie umilitoare chiar la Bucureşti.

Merită România un număr 1 mondial în tenis?

Simona a fost pusă într-o situaţie umilitoare chiar la Bucureşti. În timp ce se află pe primul loc în lume, Halep nu se poate antrena în cele mai bune condiţii acasă! Simona a dorit să-şi construiască din fonduri proprii un teren de antrenament modern, la Arenele BNR, însă jucătoarea de tenis s-a lovit de refuzul Băncii Naţionale a României, proprietara complexului din Cotroceni. Baza sportivă a cărei arenă centrală nu a primit aviz de funcţionare din partea ISU este dotată numai cu terenuri de zgură, iar Simona ar fi dorit să se pregătească şi pe o suprafaţă rapidă, pe care se desfăşoară majoritatea turneelor din calendarul competiţional.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.