Surpriză! Se schimbă vremea, iar temperaturile vor ajunge şi la 24 de grade Celsius

Postat la 09 octombrie 2017 534 afişări

Urmează o încălzire uşoară a vremii, iar până vineri termometrele vor indica şi 24 de grade în sudul ţării, urmând ca la finalul acestei săptămâni să apară precipitaţii, mai ales la munte, dar vor fi slabe cantitativ, a declarat, pentru MEDIAFAX, meteorologul de serviciu Robert Manta.

Surpriză! Se schimbă vremea, iar temperaturile vor ajunge şi la 24 de grade Celsius

„Urmează o încălzire uşoară a vremii, miercuri ne vom apropia de temperaturile normale ale acestei perioade, adică, în jur de 20 de grade, urmând ca joi, vineri să crească temperaturile chiar mai mult decât ar fi normal, până la 24 de grade în sudul ţării. Către weekend, va urma să avem nişte precipitaţii slăbuţe pe la munte, în nordul şi estul extrem, dar nimic semnificativ şi nimic de amploare cum a fost weekend-ul care a trecut şi nici răciri accentuate”, a explicat sursa citată.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.