O ofertă de nerefuzat? Agenţia de turism ce oferă vacanţe cu droguri şi prostituate

Postat la 09 octombrie 2017 7642 afişări

O agenţie de vacanţe oferă clienţilor său „facilităţi” cel puţin controversate, precum petreceri cu droguri alături de prostituate, pe o insulă privată columbiană, conform International Business Times.

O ofertă de nerefuzat? Agenţia de turism ce oferă vacanţe cu droguri şi prostituate

Videoclipul promoţional semi-pornografic arată femeile sumar îmbrăcate care se distrează alături de turişti de sex masculin la o petrecere cu şampanie şi droguri, pe un iaht de lux, dar şi pe o insulă idilică. Anunţul îndrăzneţ susţine că în pachetul călătoriei sunt incluse drogurile şi sexul.

Prostituţia este legală în Columbia, cu condiţia să aibă loc doar în anumite zone speciale; această ţară reprezintă o sursă majoră de trafic de femei şi de droguri către restul lumii.

Compania Good Girls spune că există 30 de locuri disponibile în turneu, iar clienţilor li se vor alătura 60 de femei, câte două pentru fiecare.Nu este clar cât va costa călătoria, programată între 24 şi 27 noiembrie. Cu toate acestea, site-ul companiei se pot găsi astfel de detalii pentru pachetele private oferite într-o altă staţiune din continentul columbian.Cei care plătesc 900 de euro pot petrece 24 de ore într-o vilă privată cu o fată aleasă de ei, savurând mese gratuite şi alcool. Pentru o sumă suplimentară de 300 de dolai, clienţii pot beneficia de un upgrade, ceea ce le va permite să utilizeze spa-ul, să joace golf, să călărească etc.Cel mai scump pachet anunţat pe site este 1.500 de dolari şi garantează clientului două femei, timp de 24 de ore, la care se adaugă toate facilităţilor, precum o vilă somptuoasă şi un tur aerian.

Compania Good Girls promite să-şi întâmpine clienţii de la aeroport şi să âi ducă în siguranţă în destinaţiile secrete.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.