6 dintr-o lovitură. Carrefour anunţă 6 magazine noi în Constanţa

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 11 octombrie 2012 184 afişări

Prin parteneriatul încheiat în această toamnă cu Carrefour România, Aliment Murfatlar, un brand cunoscut de constanteni, va purta haine noi.

6 dintr-o lovitură. Carrefour anunţă 6 magazine noi în Constanţa

Carrefour Romania a închiriat şase magazine de la Aliment Murfatlar în Constanţa, care au o suprafaţa totală de vânzare de 3.425 mp, acestea urmând să poarte sigla Carrefour Market."In curand, in Constanta, vom deschide cele sase supermarket-uri Carrefour Market. Carrefour are deja in Constanta un hypermarket", a declarat Francois-Melchior de Polignac, director general Carrefour Romania.

"A venit timpul unei schimbări pentru Aliment Murfatlar", spune ing. Corniciuc Elena, director general şi preşedinte al consiliului de administraţie al Aliment Murfatlar. Reţeaua are deja o tradiţie de peste 20 de ani în oraşul de la malul marii iar sub sigla Carrefour vor funcţiona de-acum spaţiile din zonele Antoniadis, Piata CET, Tomis IV, Piaţa Tomis Nord, Alexandru Lăpuşneanu şi 1Decembrie.În Romania, Carrefour are în prezent, 24 de hipermarket-uri Carrefour, 59 de supermarket-uri Carrefour Market şi 8 magazine de proximitate Carrefour Express.

Vânzările Carrefour în România au crescut anul trecut cu 4,8%, la 1,184 miliarde euro (include TVA), datorită extinderii reţelei de magazine.În segmentul supermarketurilor, ple plan local operează şi reţele precum Mega Image, Billa, Profi şi lanţuri deţinute de companii cu activităţi de producţie, precum Angst, CrisTim, Agricola, CarmOlimp sau Ana şi Cornel.

.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Carrefour România,
Aliment Murfatlar
/actualitate/6-dintr-o-lovitura-carrefour-anunta-6-magazine-noi-in-constanta-10193647
10193647
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.